0
0
0
0

Vill du bli kund hos oss? Klicka här och fyll i din ansökan under "Bli medlem" 💪

Kroppsviktsträning

Här hittar du allt inom kroppsviktsträning, där du använder den egna kroppen som motvikt och främsta redskap så att du kan öka din styrka, kroppsmedvetenhet och kroppskon... Här hittar du allt inom kroppsviktsträning, där du använder den egna kroppen som motvikt och främsta redskap så att du kan öka din styrka, kroppsmedvetenhet och kroppskontroll Vad är kroppsviktsträning? Kroppsviktsträning är en klassisk och effektiv träningsform där den egna kroppen utgör ditt träningsredskap och din motvikt. Det gör att du får en riktigt bra kroppskontroll samtidigt som du tränar styrka, stabilitet och balans. Dina muskler, leder och senor kommer att tacka dig för att du tränar kroppsviktsträning, eftersom det lägger grunden för en vältränad kropp på längre sikt. För dig som vill bygga större muskler är kroppsviktsträning perfekt, eftersom du får mer motstånd ju mer du väger och därför alltid fortsätter utmana dig själv. Läs mer

Öka i styrka med hjälp av olika redskap

För att fortsätta öka i styrka och inte fastna på samma nivå kan det vara en bra idé att addera några redskap till din kroppsviktsträning. Lägg till det lilla extra i ditt pass för att förbättra kroppskontrollen, bygga ordentligt stora muskler eller bli kvitt överflödigt fett. Med ett maghjul kan du maxa din kroppsviktsträning och med träningsstänger som exempelvis ett chinsräcke eller en chinsstång kan du använda den egna kroppen som motvikt på ett ännu mer kraftfullt sätt. Chins är ett måste i din kroppsvikträning eftersom de aktiverar en stor del av alla muskler i överkroppen.

Träna med viktväst

För tuff träning som tar dig riktigt långt finns det en hel del grymma redskap. Öka vikten och pusha dig själv längre med exempelvis en viktväst. När du gör dina övningar i viktvästen ökar utmaningen ordentligt. Västen ger extra belastning men du behåller fortfarande träningsformens fördelar såsom kroppsmedvetenhet, närvaro och kroppskontroll. Du kan anpassa antalet viktpåsar efter den nivå du befinner dig på så att du kan få ut det mesta av din träning. Träning med väst är ett perfekt sätt för dig som vill ta din kroppsviktsträning till nästa nivå.

Dölj