0
0
0
0

Vill du bli kund hos oss? Klicka här och fyll i din ansökan under "Bli medlem" 💪

Fria vikter

Har du bestämt dig för att komma igång med träningen? Hos oss finner du ett brett utbud av viktskivor och hantar som är idealiska för styrketräning och funktionell tränin... Har du bestämt dig för att komma igång med träningen? Hos oss finner du ett brett utbud av viktskivor och hantar som är idealiska för styrketräning och funktionell träning, både för hemmet och gymmet. Läs mer

Mångsidig träning med enkla redskap

Styrketräning har många fördelar. Vare sig du är nybörjare och är ute efter att bygga upp kroppen eller träna för att gå ner i vikt, eller om du redan har många års erfarenhet av träning, har vi de redskap du behöver. Fördelen med träning med vikter är till exempel att du kan kombinera styrka med balansträning och slår på så sätt två flugor i en smäll. Vi har allt från enkla hantlar och viktskivor i olika viktklasser till viktvästar som kan kompletteras med ytterligare vikter efter hand som du blir starkare.

Passar utmärkt för hemmet

Vi vet ju alla hur stressig vardagen kan vara. Det är mycket som skall hinnas med och finnas tid till. Att då även hitta tid till att gå till gymmet och träna kan vara svårt. En utmärkt lösning då är ju förstås att träna i det egna hemmet. Har du skivstång och viktskivor tillgängliga kan du träna precis när det passar dig utan att behöva ta hänsyn till öppettider på gymmet eller prioritera bort något annat. Den idealiska lösningen för dig som har viljan att träna för att bli starkare och må bättre.

Allt från skivstång till hantelset

Hos oss hittar du allt du behöver för effektiv träning hemifrån. Vi har ett stort utbud av utrustning, från fria vikter till skivstänger. Vi har även bra träningsprogram så att du tränar rätt, och uppnår de mål du själv sätter upp, i din egen takt. Effektiv styrketräning ger dig mer energi, bättre hållning, ökad balans och koordinationsförmåga. Det kan vara fullt tillräckligt med ett 15 minuters träningspass där du följer ditt program för att komma i form och bli starkare. Vi har utrustningen om du har viljan.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt
Avbryt
Använd filter
+ 4 varianter
+ 2 varianter
+ 3 varianter
+ 3 varianter
Gymstick
+ 7 varianter
+ 5 varianter
+ 6 varianter
+ 3 varianter
+ 2 varianter
+ 2 varianter
+ 3 varianter
+ 2 varianter
+ 3 varianter
+ 5 varianter
+ 4 varianter