0
0
0
0

Vill du bli kund hos oss? Klicka här och fyll i din ansökan under "Bli medlem" 💪

Bänkar & ställningar

Bra träningsbänkar är ett viktigt inslag på gymmet, de skall vara stabila, ställbara och lätt att förflytta. En robust träningsbänk hjälper dig att få ut det mesta av din... Bra träningsbänkar är ett viktigt inslag på gymmet, de skall vara stabila, ställbara och lätt att förflytta. En robust träningsbänk hjälper dig att få ut det mesta av din träning! Att ha en träningsbänk hemma kan även se till att du får träningen gjord på dina vilkor, även de dagar när du inte känner för att ta dig hela vägen till gymmet! Läs mer

Utmärkt för ett allsidigt hemmagym

Många av de som är intresserade av träning drömmer om att ha ett gym hemma, detta gör att man kan komplettera träningen mycket enklare och att man får träningen gjord även de dagar man inte riktigt har lust att åka iväg någonstans. En gymbänk är fantastisk för ditt hemmagym och genom att komplettera med några andra träningsredskap kommer du att ha allt det som du behöver för att ha hemmagymmet som du alltid har drömt om. En träningsbänk är viktig för att du ska få allsidig träning.

Ihopfällbara bänkar som tar lite plats

Hur mycket man än skulle vilja det har man inte alltid plats för ett hemmagym, det innebär dock inte att man inte kan träna hemma med en träningsbänk. En ihopfällbar träningsbänk tar väldigt liten plats och du kan ta fram den när du är i behov av den. När du inte använder den får du enkelt plats med en hopfällbar bänk bakom soffan, under sängen eller i garderoben. Därav är detta en utmärkt lösning för dig som har ett mer begränsat utrymme men trots det vill träna hemma.

Välj rätt modell för din träning

När det kommer till träningsbänkar är det viktigt att du väljer en modell som passar din träning. Om du är en nybörjare inom träning kan det hjälpa dig att gå till gymmet och se vad det är för typ av träningsbänk som du har mest nytta utav där. Det finns många olika modeller att välja mellan och en del klarar riktigt tunga vikter medan andra är mer utformade för flexibilitet och rörelse. Välj en träningsbänk som passar för den typ av träning som du vanligtvis brukar utföra.

Dölj